15 Haziran 2016 Çarşamba

AŞIRI TÜKETİME HAYIR iç çamaşırı lastiklerinden başlayabilir!

İç çamaşırı, pijama, spor giysisi vbg lastiklerine dikkat ettiniz mi?
Hızlı üretmek için mi, nedense lastiği kumaşa dikiyorlar. Lastik bozulunca O giysi işlevsiz hale geliyor ve yenisini al!

Telefon konuşmalarımız, dakikalar ve dakikalar alıyor; nedni düşünce dağınıklığımızsa, önce düşünüp sonra konuşabiliriz.

Yazışmalar; dakikalar, saatler, günler sürüyor! Nedenleri konuların NETLEŞMEMESİ ise kısa yazarak YAZILANLAR üzerinden yazışabiliriz! Resmi konularda ise MUTLAKA ve MUTLAKA ortaya konan belgeler üzerinden irdeleyebiliriz.
 
Başka nedenler neler olabilir? Bunları NET açığa çıkarmaya çalışmadan enerjilerimiz boşa tükenmeye devam edecek gibi görünüyor...

1 yorum:

  1. Lastik konusunda çok haklısın. Diğerlerinde de. Telefon konuşmalarında genellikle ya bilgi istenecektir, ya da verilecektir, ya da her ikisi. Bazıları laf olsun diye de arayabiliyor, onları geçiyorum. Daha baştan bilgi isteği mi bilgi veya talimat verme mi olduğu belli olmalı. Bir de konuya özgü anahtar kelimeler baştan verilirse hemen sadede gelinir. Belki etkin telefon görüşmesi yöntemleri yayımlayanlar çıkmıştır.

    YanıtlaSil